Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A început proiectul ”Ia românească ne inspiră”

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

Noul proiect, ”Ia românească ne inspiră”, implementat de Asociația pentru Siguranța Comunitară și Antidrog – Filiala Județului Harghita (ASCA) în parteneriat cu grupul Șezătoare la Miercurea Ciuc, a fost lansat joi seara, la Centrul Cultural Miron Cristea din Miercurea Ciuc. 

Proiectul este cofinanțat de UAT Miercurea Ciuc a fost lansat în cadrul întâlnirii săptămânale în șezătoare, iar la eveniment participanții au fost așteptați purtând ii, cămăşi populare sau costume tradiţionale, pentru ca cei prezenți să se poată bucura de obiceiurile şi tradiţiile românești. De asemenea, membrele grupului Șezătoare la Miercurea Ciuc, dar și invitații au fost rugați să nu uite acasă iile, cămășile, brâurile sau alte obiecte cu motive tradiționale gata lucrate sau pe cele la care încă se lucrează.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.