ISU Harghita: 300 de locuri scoase la concurs la Şcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Oltul” al județului Harghita recrutează candidați pentru concursul de admitere la Şcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești, unde, pentru sesiunea aprilie – iulie 2024, sunt disponibile 300 de locuri.

Acum ai șansa să devii unul dintre salvatori! Viitorul tău poate fi alături de noi! Valorifică acest moment! Aplică pentru o carieră în domeniul militar!

Dacă dorești să faci parte din echipa salvatorilor, te poți înscrie pentru ocuparea unuia dintre cele 300 alocate Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti.

Înscrierea la concursul de admitere

Cererea-tip de înscriere și, după caz, consimțământul privind solicitarea extrasului de pe cazierul judiciar de către unitatea de recrutare, se descarcă de pe site-ul oficial al M.A.I (https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/) sau de pe cel ISU Harghita (www.isuharghita.ro – secțiunea Carieră/Admitere în învățământul militar), se completează de către candidat în mod lizibil, se semnează și se transmit, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail [email protected], în perioada 24 aprilie – 14 mai 2024, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică.

La concursul de admitere în Școala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti, se candidează pe 300 de locuri, astfel :

– calificarea „subofiţer de pompieri şi protecţie civilă” – 275 (IGSU);

– calificarea „subofițer administrativ” – 25 de locuri (IGSU).

Calendar admitere

24 aprilie – 14 mai 2024 – depunere cereri înscriere (on-line, inclusiv sâmbăta și duminica)

21 mai 2024 – termen depunere documente în vederea constituirii dosarului de recrutare și termenul până la care se va desfășura activitatea de evaluare psihologică

25 – 31 mai 2024 – evaluarea performanțelor fizice

15 iunie 2024 – susținerea probei de evaluare a cunoștințelor

19 iunie – 12 iulie 2024 – examinare medicală (doar candidații care se încadrează în numărul locurilor scoase la concurs în ordinea descrescătoare a notelor finale)

19 iulie 2024 – termen de afișare a rezultatelor finale pe site-ul unității de învățământ

Puteți opta și pentru cele 163 de locuri existente în cadrul instituțiilor de învățământ din structura Ministerului Apărării Naționale și la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

𝗠𝗮𝗶 𝗺𝘂𝗹𝘁𝗲 𝗱𝗲𝘁𝗮𝗹𝗶𝗶 𝗮𝗶𝗰𝗶:

http://www.scoaladepompieri.ro/admitere.htm

https://www.mai.gov.ro/cariera/institutii-de-invatamant-formare-profesionala/            https://www.isuharghita.ro

        

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy