A nap 24 órájában rendelkezésre áll a magán virtuális tér

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

 

A magán virtuális tér fizikai és jogi személyek számára egyaránt lehetőséget nyújt az elektronikus kommunikációra az országos Adóhatósággal, valamint az információszerzésre saját pénzügyi, illetve adóügyi helyzetére nézve.

A magán virtuális térbe való belépés a www.anaf.ro oldalon, a „Servicii Online-Serviciul înregistrare/înrolare persoane fizice şi juridice Spaţiul Privat Virtual’’ alcímen lehetséges.

A magán virtuális tér használatának számos előnye van: ezáltal időt, utazási költséget, a nyomtatáshoz szükséges fogyóanyagot takarít meg az adófizető, hozzájárulva ezzel a környezet megőrzéséhez.

A magán virtuális tér elnevezésű informatikai szolgálat révén az adófizetők a nap huszonnégy órájában interneten intézhetik adóügyeiket: tájékoztatást kérhetnek a befizetendő összegekről, letölthetik az adóbevallási nyomtatványt, ellenőrizhetik a munkaadó által bejelentett társadalombiztosítási járulékot, benyújthatják az adóbevallásukat, online kérhetik az adópriuszt és a jövedelmi bizonylatot, letölthetik az adókivetést a 2013-as évtől kezdődően. A magán virtuális tér folyton gazdagodik, az egész ország területén az adófizetők rendelkezésére áll.

A regisztrálási/beiratkozási tudnivalók elérhetők az alábbi linken: https://www.anaf.ro/anaf/internet/ANAF/servicii_online/Inregistrare_persoane_fizice/!ut/p/a1/hY9PC4JAFMQ_

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy