A székelyudvarhelyi helyi rendőrök szolidaritásukat fejezték bántalmazott kollégájukkal szemben

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

 

A székelyudvarhelyi helyi rendőrök hétfőn délután a városi bírósági épülete elé vonultak, hogy támogassák kollégájukat, akit a törvény alkalmazása miatt vasárnap súlyos bántalmazás ért.

A szolidaritási megmozdulás egy olyan jelenségre akarja felhívni a román állami hatóságok, illetve a közvélemény figyelmét, amelyek az ország más részein már ellenőrizhetetlenné váltak. A magukat mindenáron és lelkiismeret furdalás nélkül a törvény fölé helyező, alvilági üzletemberek orcátlanságát kell megbüntetniük az illetékes szerveknek, mielőtt a jelenség elharapódzik és gyökeret ver. Ellenkező esetben a bíróság enyhe ítélete ösztönzőleg hathat a hasonló tettekre mindazok számára, akik úgy gondolják, hogy a pénzük miatt mindenhatók ebben a világban.

Az elszenvedett ütések következtében G.R. helyi rendőr a kórházba került többszörös arcsérüléssel, orrtöréssel. A székelyudvarhelyi rendőrség parancsnokhelyettese, Katona Loránd elmondta, hogy az elkövető ököllel ütötte, majd meg is rugdosta az áldozatot.

Fotó: szekelyhon.ro

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy