Támogatásáról biztosította Madéfalvát Hargita Megye Tanácsa

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

Január 20-án a tavalyi megvalósításokról, illetve a közép- és hosszú távú tervekről tartottak megbeszélést Madéfalván. A találkozóra meghívott volt Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke, és jelen volt Szentes Antal megyei tanácsos is.

Madéfalva községet erő és elszántság jellemzi, valamint a szövetségesek keresése. Ezek a tulajdonságok rengeteg fejlesztésre adtak lehetőséget, mint az utak javítása, a kultúrházak és egyéb projektek, illetve a megkezdett beruházások folytatása és befejezése, mondta beszédében Borboly Csaba.

Úgy megyei, mint országos szinten odafigyelnek a községre, ugyanakkor részesül a magyar kormány támogatásában is, mindez a jó együttműködésnek köszönhető, véli a megyei tanács elnöke.

A következő időszak kihívás mindannyiunk számára, legyen szó mezőgazdaságról, iparról, a Hargita hegységben rejlő potenciál kiaknázásáról, vagy egyéb területekről, mondta a megyei tanácselnök, hozzátéve, hogy: Az intézmények és a polgári szervezetek közti együttműködésben erő van, ezért lehet bizalmunk a jövőben.

Borboly Csaba húzóerőként jellemezte Madéfalvát, és Szentes Antal megyei tanácsossal együtt biztosították a községet a megyei tanács támogatásáról a jövőben is, legyen szó az egyház, civil szervezetek támogatásáról, vagy egyéb pénzügyi támogatásról. Csibi József polgármester az ehhez hasonló találkozókat jó közös gondolkodási és tervezési alkalmakként jellemezte. Meggyőződése, hogy bizalommal fordulhatnak a megyei tanácshoz számos kérésükkel.

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy