A szolgáltatások minőségének folyamatos javítása, kiemelten az egyénre helyezve a hangsúlyt- a Gyergyótölgyesi Pszichiátriai ​​Kórház vezetőjének célkitűzése

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

2023 február 28. és március 7. között zajlott a versenyvizsga menedzser állás betöltésére a Hargita Megye Tanácsának alárendelt intézményeként működő Tölgyesi Pszichiátriai Kórházban.

A menedzsment terv bemutatása és kiértékelése a verseny egyik próbája volt, Csibi Veronica közgazdász eredményei alapján betöltötte a poszt feltételeit. 2010 óta ideiglenes menedzser funkciót töltött be, az idő során sikerült a kórházat egy hiányos állapotból egy jól gondozott hellyé rehabilitálnia pénzeszközök megpályázásával és beruházásokkal az infrastruktúrába, valamint orvosi felszerelésekbe.

A menedzser projektjén belül is kifejezett fő célja a kórház által nyújtott szolgáltatások minőségének folyamatos fejlesztése, az egyénre fektetve a hangsúlyt.

A vezető ugyanakkor fontolgatja, hogy az épületek energiahatékonyságának javítása, az intézmény költségeinek csökkentése érdekében javítsa az európai forrásból származó finanszírozáshoz való hozzáférést.

A kórházigazgatási projekttel és a pályázat eredményével kapcsolatban Hargita Megye Tanácsának elnöke, Borboly Csaba elmondta: „Egyik prioritásunk az egészségügyi infrastruktúra fejlesztése és a minőségi egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférés javítása. Éppen ezért örülök, hogy a Gyergyótölgyesi Pszichiátriai ​​Kórház jelenlegi vezetője olyan ember, akinek világos jövőképe és céljai vannak az orvosi tevékenység támogatására és az orvos-beteg kapcsolat javítására. Több mint 10 éves tapasztalatával a kórházi csapattal együtt felbecsülhetetlen értékű munkát végez a közösségért.”

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy