A tűzoltók közbelépése a Hargita megyében bekövetkezett időjárási jelenségeket követően

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Az előrejelzett időjárási jelenségek következtében több olyan helyzet is előfordult, amely a tűzoltók beavatkozását igényelte, az alábbiak szerint:

  • egy kidőlt fa eltávolítása a DJ 138-as megyei úton, Sikaszó településen (a gyergyóújfalvi polgári tűzoltóság avatkozott be).
  • három, egy utcai villanyoszlop elektromos vezetékére dőlt fa eltávolítása Csíkszentgyörgy községben (a csíkszentgyörgyi polgári tűzoltóság avatkozott be);
  • egy kidőlt fa eltávolítása egy lakóházról, anyagi kár nem keletkezett, a csíkszeredai Decemberi Forradalom utcában (a csíkszeredai katonai tűzoltóság avatkozott be).

Felhívjuk a polgárok figyelmét, hogy kerüljék a fák, oszlopok, hirdetőtáblák, könnyen elmozduló építészeti elemekkel rendelkező épületek, valamint az épülőfélben lévő épületek közelében való tartózkodást vagy elhaladást.

Látogasson el a www.fiipregatit.ro oldalra, vagy töltse le az ingyenes DSU mobilalkalmazást az AppStore-ból vagy a Google Play-ről, hogy többet tudjon meg arról, hogyan kell viselkedni vészhelyzet előtt, alatt és után.

***

Frissítés: 20:00 óra- Fa zuhant a DN 13B országútra a Bucsin tetőn, a gyergyóújfalvi polgári tűzoltóság avatkozik be.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy