A tűzoltók küldetései az elmúlt 48 órában (április 17-18)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Hargita megyei katonai tűzoltóknak két intenzív napjuk volt (2024.április 17-18), amelyek során 19 vészhelyzetet kezeltek. Ezek a bevetések a helyzetek széles skáláját érintették, a tűzesetektől kezdve a közúti balesetekben érintett személyek orvosi ellátásán át más típusú beavatkozásokig, amelyek a kollégák azonnali reagálását igényelték.

Ez idő alatt a tűzoltók által végrehajtott beavatkozások legnagyobb részét az elsősegélynyújtási esetek tették ki, a SMURD legénysége 13 bajba jutott embernek nyújtott orvosi segítséget.

Ezenkívül az elmúlt 48 órában a tűzoltó személyzet 3 tűzeset lokalizálásán és felszámolásán, az operatív személyzet pedig 3 bevetésen vett részt a tűzmegelőzési intézkedések biztosítása érdekében, miután 2 közúti baleset történt a DN 12A úton, Csíkszeredában, és a DN 13A út 64-es km-nél, Kalonda területén, valamint Gyergyószentmiklóson, az Őz utcában, miután egy villanyoszlopon lévő kábelben elektromos rövidzárlat keletkezett.

Tegnap este két RO-Alert figyelmeztetést küldtek medve jelenléte miatt Gyergyótölgyes lakóinak.

A fiipregatit.ro országos platfrom és a DSU mobilalkalmazás nélkülözhetetlen eszközök a polgárok vészhelyzetekre való tájékoztatásában és felkészítésében. Látogasson el a www.fiipregatit.ro weboldalra, és töltse le az ingyenes DSU mobilalkalmazást az AppStore-ból vagy a Google Play-ről, hogy többet tudjon meg arról, mit kell tenni vészhelyzet előtt, alatt és után.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy