Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Közúti baleset Hargita megyében. Több sérült is van

Közúti baleset történt Marosfőn hétfő este, többen megsérültek.

Az első információk szerint a baleset abból fakadt, hogy egy személygépkocsi megcsúszott és összeütközött egy tehergépkocsival – közölte az ISU Hargita szóvivője.

A balesetben négyen megsérültek, ketten közülük a roncsok közé szorultak, de eszméletüknél voltak.

A helyszínre a gyergyószentmiklósi tűzoltóság két csapata szállt ki egy műszaki mentőautóval és egy SMURD mentőautóval, valamint a Megyei Mentőszolgálat egy csapata.

A sérülteknek a helyszínen elsősegélyt nyújtottak, később kórházba szállították őket: három sérültet a gyergyószentmiklósi városi kórházba, egyet pedig a csíkszeredai megyei sürgősségi kórházba.

A forgalmat lezárták, majd egy sávon újraindult.

Frissítés:

A Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztat, hogy a balesetben érintett személygépkocsi Ukrajnában volt forgalomba íratva. A személygépkocsi vezetője nem alkalmazta az útviszonyokhoz a sebességet, a kanyarban áthajtott a menetiránnyal ellenkező sávra és összeütközött egy tehergépkocsival. A sérültek mind az ukrán jelzésű gépkocsi utasai. A forgalom kb. 40 percig szünetelt. Az úttesten nem volt jég, jégkéreg vagy hó.

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.