AFIR: Több mint 448 millió euró, a PNDR által finanszírozott mezőgazdasági üzemekbe történő beruházásra

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A 2021-es évi kiírási időszak második szakaszában (november 25-december 24) benyújtott finanszírozási kérelmek kiválasztási jelentését közölte a Vidéki Beruházásokat Finanszírozó Ügynökség a 4.1 alintézkedéshez tartozó több összetevőre vonatkozóan.

Az online benyújtott támogatási kérelmek elbírálásának és kiválasztásának folyamatát követően 811 gazdálkodó részesül európai forrásból összesen 448,2 millió euró értékben a saját gazdaságában végrehajtott beruházások finanszírozására.

Pontosítunk, hogy a tavalyi évben egyidejűleg több pályázati kiírás is volt, amelyekre számos pályázat érkezett be a romániai gazdálkodók, feldolgozók és vállalkozók számára kiírt valamennyi finanszírozási vonalra, ami meghatározta a projektek értékelési és kiválasztási időszakának meghosszabbítását, valamint az azt követő időszakot, valamint az AFIR-szinten benyújtott fellebbezések elemzésének idejét.

A kiválasztási jelentések nyilvános dokumentumok, és megtekinthetők az Ügynökség hivatalos honlapján, www.afir.info>>Rapoarte și Liste>>Rapoarte de selecţie.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy