Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Aplicația pentru mobil Ghișeul.ro, disponibilă. Taxele, impozitele și amenzile pot fi plătite de pe telefon (VIDEO)

Sajnos ennek a bejegyzésnek csak Román nyelvű változata van. A megtekintő kényelméért az alábbi tartalom alternatív nyelven jelenik meg. Rákattinthat a linkre az aktív nyelv módosításához.

A fost lansată aplicația pentru mobil Ghișeul.ro, prin care românii pot să își plătească online taxele și impozitele.

Până acum, 1,5 milioane de români au ales să-și ușureze procesul de plată online către instituțiile statului, iar de acum, cu doar câteva click-uri pe telefonul mobil, se vor putea plăti taxe, servicii publice, utilități sau amenzi cu zero comision la orice plată.

,Aplicația pentru mobil ghiseul.ro le va face viața mai ușoară multor milioane de români. Ghișeul.ro este unul dintre puținele exemple de parteneriat public-privat de succes din România. Vorbim despre o platformă dezvoltată de un partener privat pe o infrastructură pusă la dispoziție de o instituție a statului român, în beneficiul cetățenilor”, a precizat  Sebastian Burduja, ministrul PNL al cercetării, inovării și digitalizării.

Aplicația, proiect esențial pentru dezvoltarea digitală a României, este acum disponibilă în:

-App Store (https://apps.apple.com/us/app/ghiseul-ro/id6444286475) și poate fi descărcată și folosită în mod gratuit de către toți utilizatorii.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.