Átadták a csíkszeredai Octavian Goga Középiskola biológia laboratóriumának felszerelését

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Átadták a csíkszeredai Octavian Goga Középiskola biológia laboratóriumának felszerelését

Hargita Megye Tanács támogatta az Octavian Goga Középiskola pályázatát

A „Tanuljunk az egészségről” elnevezésű, Octavian Goga Középiskola oktatásfejlesztő, Hargita megye Tanácsa által társfinanszírozott projekt keretén belül a fent említett iskola székhelyén június 21- én sor került a didaktikai anyag átadására.

Az eseményen jelen voltak Magdalena Dumbrava, a középiskola igazgatója, Borboly Csaba Hargita Megye Tanácsának elnöke, Adriana Teslovan mediátor, az Octavian Goga Középiskola szülői bizottságának elnöke, akin keresztül a projekt megvalósult. A projekt célja elmélyíteni a tanulók ismereteit a biológia órák keretén belül.

„A diáktanácsokban és az iskolában végzett tevékenységetek jelentősen hozzájárul a képzésetekhez. A megyei tanács az oktatási folyamatot támogató pályázatokat hirdet meg. Az iskolai laboratóriumok felszerelésének célja motiválni és támogatni a tanulókat tudásuk elmélyítésében”, mondta Borboly Csaba, aki további pályázati kiírásokon való részvételre bíztatta úgy a diákokat, mint a megyei egyesületeket.

Csíkszereda, 2016 június 21

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy