Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Figyelem! Közeleg a fűtéstámogatás igénylésének első határideje

 

Közeleg a fűtéstámogatás igénylésének első határideje, ezért a Csíkszeredai Polgármesteri Hivatal közli, hogy hosszabbított programmal, naponta 18:00 óráig fogadja az igénylőket.

Lehet, hogy egy kép erről: egy vagy több ember és , szöveg, amely így szól: „FÚTÉSTÁMOGATÁS Közeleg a határidÅ‘: NOVEMBER 20.”

A küszöbértékek növelésének köszönhetően idéntől bővült a fűtéstámogatásra jogosultak száma. Családok esetében az egy főre eső nettó jövedelem 1386 lejre növekedett, egyedül élő személyeknél ugyanez a küszöbérték 2053 lej, fűtéstípustól függetlenül.

„A kérelmek benyújtásának november 20-i határideje ezen a héten lejár ezért az új kérelmeket hosszabbított programban, naponta 8.00 és 18.00 óra között fogadjuk. Ismételten kérjük, hogy igénylés előtt, ellenőrizzék a kizáró javak listáját! Valamennyi információ elérhető a honlapunkon”, közli a Csíkszeredai Polgármesteri Hivatal.

A  határidőt átlépő kérelmezők sem esnek el a teljes támogatástól, a következő hónaptól már részesülnek a kormány által biztosított pótlékban.

A fűtéstámogatást igénylőket zöld igazolvány nélkül is fogadjuk a városháza Szociális Igazgatóságán, a 28-as irodában.

További információk a social@szereda.ro e-mail címen, illetve a 0266 315120/115-ös vagy a 0735 209421-es telefonszámon.

  • a Csíkszeredai Polgármesteri Hivatal sajtóirodája által közölt információk

 

 

 

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.