Az AFIR szakértői részt vesznek a hegyvidéki finanszírozáshoz való hozzáférés digitalizálásában

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztérium a Vidéki Beruházásokat Finanszírozó Ügynökségen (AFIR) keresztül megkötötte az együttműködési jegyzőkönyvet az Országos Hegyvidéki Ügynökséggel (ANZM), amely az AFIR szakértőinek bevonását írja elő az ANZM által kezelt projektek online benyújtásához, az AFIR által kezelt informatikai rendszeren keresztül. Az Országos Hegyvidéki Ügynökséggel kötött megállapodás egy évre szól, és további egy évvel meghosszabbítható, ha egyik fél sem kéri a felbontását.

Az AFIR tovább támogatja az ANZM informatikai rendszerének fejlesztését egy funkcionális integrált adatrendszer, az ANZM által finanszírozott projektek monitoring rendszerének létrehozásával. Szintén az AFIR tapasztalatai alapján a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Minisztérium ANZM szinten kívánja megvalósítani az üzleti folyamatok tervezésének, végrehajtásának, nyomon követésének és optimalizálásának gyakorlatát reprezentáló Business Process Management (BPM) modellt.

A megállapodás aláírói tájékoztató eseményeket szerveznek mind online formában (videokonferenciák), mind fizikai formátumban (találkozók és technikai műhelyek), valamint egyéb konkrét tevékenységeket a tapasztalatok és a legjobb gyakorlatok cseréjének elősegítése érdekében.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy