Az E.ON Energie Romania országos tájékoztató kampányt indít az energiapiaci liberalizációról

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Az E.ON Energie Romania elindítja a „Liberalizálás ABC-je” kampányt, amelynek célja, hogy minden érdeklődőt tájékoztasson a villamos energia vagy a földgáz versenyképes kínálatának kiválasztásával kapcsolatos legfontosabb szempontokról.

2021 elejétől az energia árát a piaci fejlemények határozzák meg, így azokat már nem a hatóságok határozzák meg. A földgáz esetében a piac liberalizációja 2020. július 1-jén történt.

A társaság által az ügyfelektől kapott legutóbbi kérdések azt mutatják, hogy az eddigi információk ellenére továbbra is kétségek merülnek fel az energiapiac liberalizációja által kiváltott változásokkal kapcsolatban.

A kampány célja, hogy mindenki számára érthetően megválaszolja azokat a konkrét kérdéseket, amelyeket a fogyasztók feltesznek arra vonatkozóan, hogy mit jelent az energiapiac liberalizációja, hogyan válasszanak megfelelő ajánlatot, mire kell figyelni az ajánlat kiválasztásakor, és mi történik, ha nem választanak szabadpiaci ajánlatot.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy