Az E.ON Energie Romania ügyfélkommunikációs csatornái július 29- augusztus 1 között nem elérhetők

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

-az ügyfélszolgálat július 29-én, pénteken 12:00 órától a számítógépes rendszer karbantartási munkálatai miatt nem működik;

-Az E.ON digitális platformjai, a Call Center és az üzletek érintettek;

-Augusztus 2-tól minden ügyfélkapcsolati tevékenység újraindul;

Az E.ON Energie Romania július 29-én, pénteken 12 órától augusztus 1-jéig, hétfőig karbantartási munkákat végez a társaság informatikai rendszerein, amely közvetlenül érinti az ügyfélkapcsolati szolgáltatásokat.

Számlafizetések teljesíthetők, de ezek feldolgozása később történik;

A technikai segítségnyújtásban részesülő ügyfelek telefonvonala éjjel-nappal működik, és a 0232 421 999-es telefonszámon érhető el (csak az E.ON Serv Express, az E.ON Life és az E.ON Cool, valamint a földgáz/villamosenergia-ellátás szolgáltatásra szerződött ügyfelek, akiknek műszaki támogatás is szerepel a szerződésben, az elektromos/fűtéshálózat és a hőközpont hibáinak bejelentésére).

„Elnézést kérünk ügyfeleinktől a kialakult helyzet miatt, és biztosítjuk őket, hogy mindent megteszünk annak érdekében, hogy a szolgáltatások a lehető leggyorsabban újra működjenek, ezek a tervek szerint augusztus 2-án újra indulnak” – közölték az E.ON képviselői.

Az E.ON Energie Romaniáról

Az E.ON Energie Romania a német E.ON csoport tagja, a földgáz-, villamosenergia- és energiamegoldások integrált szállítója, változatos portfólióval, mintegy 3,4 millió ügyféllel, lakossági, vállalati és önkormányzati ügyfelekkel egyaránt. Az E.ON Csoport az energiapiac egyik vezetője, 17 éve konszolidáltan jelen van Romániában. A román piacra lépés óta az E.ON több mint 1,9 milliárd eurót fektetett be, főként hálózatkorszerűsítésbe. Az állami és önkormányzati költségvetésbe utalt járulékok értéke ugyanakkor 2,7 milliárd eurót tesz ki.

 

 

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy