Az elmúlt négy év tevékenységét összesítő projekt

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Borboly Csaba az újszékelyiek köszönetét adta át a tanácsnak

A hét a megyei tanács soros tanácsülésével indult. Hétfőn, május 30- án a tanácsosok olyan napirendi pontokban határoztak, amelyek elősegítik a megyei tanács, valamint az alárendelt intézmények folyamatban levő munkálatainak és beruházásainak zökkenőmentes folytatását.

A tanácsülés kezdetén Borboly Csaba az újszékelyiek egy kosár finomságban kifejezett köszönetét adta át a tanácsosoknak. A délelőtt folyamán az új ivóvízrendszer átadása történt meg a községben. Borboly elmondta, hogy habár ez az utolsó tanácsülés a jelenlegi felállításban, az új tanács beiktatása előtt még sor kerül egy tanácsülésre. A napirendi pontok közt fog szerepelni a Hargita megye fejlesztésében stratégiai fontossággal bíró célkitűzésekre, tervekre és területekre vonatkozó megállapodást tartalmazó határozat.

„Közölni fogunk egy beszámolót az elmúlt évek tevékenységeiről, terveiről és megvalósításairól, hogy látható legyen a lakosság számára mit tettünk a mandátumunk alatt. Megítélésem szerint büszkék lehetünk a megvalósításokra, projektekre és kezdeményezésekre, amelyek a megye közösségének számos területét érintették, és amelyeknek végső célja a megye lakosságának életszínvonalát emelni. Ez a megállapodás irányvonalként szolgál a következő testületnek és bárkit szívesen látunk kiegészítési javaslatokkal”mondta a megye elnöke.

Incze Csongor alelnök beszámolt a nyári karbantartási munkálatok helyzetéről és reményét fejezte ki, hogy a hét folyamán befejezik a Gyímes térségi munkákat és folytatni tudják további megyei utak karbantartásával egy új helyszínen.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy