Fiatal nőt rabolt el négy férfi Székelyudvarhelyen

0

Articol disponibil în: Magyar Română

23 éves fiatal nő elrablásához riasztották a rendőrséget Székelyudvarhelyen, akik Parajd térségében el is kapták az „emberrablókat”.

Egy 41 éves gyergyószentmiklósi és egy 21 éves gyergyóújfalvi férfit 24 órára őrizetbe vett a rendőrség, később személyes szabadság törvénytelen korlátozása miatt a bíróság 60 napos hatósági felügyelet alá helyezte őket.

Szombat délután a 112- es segélyhívó számon értesítették a rendőrséget, hogy a 23 éves G.S.- t egy autóba tuszkolták akarata ellenére és Gyergyószentmiklós felé indultak a járművel.

A parajdi rendőrőrs munkatársai Parajdon feltartóztatták a járművet, a benne ülőket kihallgatásra a székelyudvarhelyi rendőrségre szállították. A sértett fél bűnvádi panaszt tett az elkövetők ellen. A legelső nyomozások szerint az áldozat az Orbán Balázs utcán sétált, amikor megállt egy autó, abból kiszállt a 21 éves S.Z. és a nőt a karjánál fogva az autó felé rángatta, míg a 41 éves G.J. a lány anyjával került szóváltásba, aki lányát próbálta védeni.

A két férfit 24 órára őrizetbe vették személyes szabadság korlátozása miatt, majd 2016 május 29- én előzetes letartóztatás javaslatával a székelyudvarhelyi táblabírósághoz került az ügy. Az ügyészek 60 napos hatósági felügyeletet rendeltek el.

Információs és Közszolgálati Iroda

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy