Az emberi gesztusok életeket mentenek! A Hargita megyei rendőrök nem voltak közömbösek a crevediai tűzvész áldozatai iránt

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Az emberi gesztusok életeket mentenek!

A Hargita Megyei Rendőrfelügyelőség rendőrei nem voltak közömbösek a 2023. augusztus 26-án történt crevediai robbanás áldozatainak szenvedése iránt, és már a kora reggeli órákban nagy számban érkeztek a csíkszeredai Vérközpontba, hogy vért adjanak.

A felügyelőség vezetőjével, Iordan Mircea-Stefan főfelügyelővel együtt a rendőrök több tucat kilométerről, vagy akár a pihenőszabadságukról is eljöttek vért adni.

Mivel a tűzoltók, rendőrök, csendőrök és más áldozatok számára minden segítség számít ezekben a nehéz pillanatokban, a Hargita megyei rendőrök szolidaritást vállaltak a bajbajutottakkal, és egész héten megmutatták véradási hajlandóságukat.

A Dâmbovița megyei Crevediában történt tűzeset sérültjei számára a megyei rendőrfelügyelőségen „Az emberi gesztus életet ment!” elnevezésű véradási kampányt indítottak.

  • fotó: Hargita Megyei Rendőrfőkapitányság

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy