Azok az iskolák, amelyeknek számítógépekre van szükségük, október 2-ig jelentkezhetnek a „Dăm Click pe Romania 2023” program második felhívására

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Az Ateliere Fara Frontiere Egyesület bejelentette a „Dăm Click pe România” (Romániára kattintunk) program tavaszi kiadásának folytatását, amelynek keretében újabb 2000 felújított számítógépet biztosít országos szinten rászoruló oktatási intézményeknek, civil szervezeteknek és szociális intézményeknek.

A pályázatokat október 2-ig lehet benyújtani az elérhető jelentkezési űrlapon keresztül, a nyerteseket pedig október 12-én, az összes pályázat elbírálása után hirdetjük ki. A nyertesek végleges listáját az educlick.ro oldalon teszik közzé.

A 2023-as kiadás végén az Ateliere Fara Frontiere 4.000 felújított számítógépet biztosít az educlick műhelyben oktatási intézményeknek, civil szervezeteknek és szociális intézményeknek, amelyeknek informatikai felszerelésre van szükségük.

Tevékenységének 15 éve alatt az egyesület és partnerei több mint 25.000 számítógépet adományoztak több mint 2000 romániai iskolának, így több mint 500 000 diákot és tanárt értek el, és az oktatási intézmények 10%-át digitalizálták országszerte.

A pályázati felhívással kapcsolatos bármely kérdés esetén olvassa el a szabályzatot vagy érdeklődjön az educlick@atelierefarafrontiere.ro címen.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy