Baleset Borzonton. Többen orvosi ellátásra szorultak

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Négyen szorultak orvosi ellátásra egy közúti baleset következtében, amely július 13-án délelőtt történt a DN 13 B jelű úton, Borzont városában. Két személygépkocsi érintett az eseményben.

„A lehető legrövidebb időn belül a gyergyószentmiklósi tűzoltóság három csapatát küldték ki az esethez, egy nehéz mentőautóval, egy tűzoltóautóval és egy SMURD mentőautóval, valamint két SAJ-legénységgel” – tájékoztatott az ISU Hargita.

A forrás szerint az orvosi erőforrások gyorsan cselekedtek, hogy felmérjék az összes érintett személy egészségi állapotát, akiket a Gyergyószentmiklósi Városi Kórházba szállítottak.

*****

A Hargita Megyei Rendőrfőkapitányság frissítése:

Ma reggel, 2023. július 13-án, 6:15 körül a gyergyószentmiklósi rendőrség rendőreit a 112-es egységes hívószámon keresztül értesítették egy közlekedési esemény bekövetkezéséről.

A helyszínre kiérkező csapat az első vizsgálatok alapján megállapította, hogy egy 55 éves Neamt megyei férfi, miközben személygépkocsival közlekedett a D.N.13/B úton, Parajd felől Gyergyószentmiklós irányába, áttért volna az ellenkező forgalmi irányba és összeütközött egy másik személygépkocsival, amelyet egy 26 éves egyiptomi származású férfi vezetett.

Az eset következtében az egyiptomi sofőr és három másik férfi, az általa vezetett autó utasai, akik szintén egyiptomiak voltak, sérüléseket szenvedtek, és orvosi kezelésre kórházba szállították őket.

A Neamt megyei sofőrt alkoholszondával vizsgálták, az eredmény nulla lett, míg a másik sofőrtől biológiai mintát vesznek, mivel egészségi állapota miatt nem lehetett megvizsgálni.

A rendőrség az ügyészség koordinálásával folytatja a nyomozást a baleset okainak és körülményeinek megállapítása érdekében.

A forgalom mintegy 30 percig teljesen leállt.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy