Baleset Parajdon- két személy kórházba került

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

  • Két személy került kórházba egy Parajdon történt közúti balesetet követően

Ma reggel, 2023. július 11-én 6:15 körül egy 19 éves Neamt megyei fiatal miközben személyautóját vezette a DN13B jelzésű országúton Gyergyószentmiklós irányából Parajd felé, elvesztette uralmát a jármű felett, elhagyta az úttestet, nekiütközött egy kerítésnek, aztán a jármű felborult.

A Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság szerint a baleset következtében egy 3 hónapos baba és egy 16 éves lány, ugyanabból a megyéből, az autó utasai megsérültek, és kórházba szállították őket orvosi ellátás érdekében.

A Hargita megyei katasztrófavédelemi felügyelőség ugyanakkor arról tájékoztat, hogy a helyszínre kiérkeztek a székelyudvarhelyi tűzoltók egy tűzoltóautóval, egy műszaki mentőautóval és egy SMURD mentőautóval, valamint a megyei mentőszolgálat egy mentőautója.

Az autóvezető leheletében nem találtak alkoholt.

Az ügyben a rendőrség vizsgálatot tart az ügyész koordinálásával a baleset okainak és körülményeinek megállapítása érdekében.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy