Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Szépvízi férfi ellen nyomoz a rendőrség közlekedési szabálysértés miatt

 

A csíkszeredai rendőrség nyomozást folytat egy 54 éves szépvízi férfi ellen, aki a 101-es községi úton közlekedési balesetet okozott, amelynek egy 44 éves sérültje is volt.

„Folyó év április 2-án 14:00 óra körül a csíkszeredai rendőrséget arról értesítették a 112-es segélyhívó számon, hogy Szépvízen közúti baleset történt és egy sérült is van.

Az első vizsgálatokból kiderült, hogy egy 54 éves szépvízi férfi a 101-es községi úton vezette személyautóját, vele utazott egy 44 éves férfi, ugyanabból a helységből. Az autóvezető nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel közlekedett, elhagyta az úttestet és felborult egy mezőn. Az ütközés következtében az utas megsérült, őt egy mentőautó kórházba szállította orvosi ellátás érdekében.

A baleset után az 54 éves férfi elhagyta a baleset helyszínét, a csíkszeredai közlekedési rendőrök rövid időn belül azonosították. A férfi leheletében 1,00 mg/l alkoholkoncentráció volt”, közölte a Hargita megyei rendőr-főkapitányság.

A szóban forgó személy ellen folytatódik a kivizsgálás négy bűntett elkövetése miatt, amelyek: a baleset helyszínének elhagyása vagy a nyomok törlése, ittas vezetés, jogosítvány nélküli vezetés és gondatlanságból okozott testi sértés.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.