„Best 100” – A legjobb száz fotó Nemzetközi Fotóművészeti Pályázat és Kiállítás

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A csíkszeredai F’10 fotóklub meghirdeti 5. Nemzetközi fotóművészeti pályázatát”Best 100″ – A legjobb száz fotó címmel . A kiállítást a Román Fotószövetség (AAFRNr. 15/2016) és a Kulturális Minisztérium támogatja .
A verseny nyitott bármely amatőr vagy hivatásos fotográfus számára a világ bármely országából. Minden résztvevő maximum 10 digitális művel nevezhet. A pályázat témája kötetlen. Az alkotói szabadságot semmilyen formában nem korlátozzák.

A digitális fényképeket (JPG formátum) és a benevezési lapot CD- n lehet küldeni a következő postacímre: Fotoclub F’10, 530230, Csíkszereda Kossuth Lajos utca 22/B/11, illetve e-mailen az[email protected] címre.

Zsűrizés/Díjak
– A zsűri döntése végleges és megváltoztathatatlan. A zsüri döntéséről minden résztvevőt e-mailban értesítünk.
– Minden benevező, aki kifizette a részvételi díjat megkapja a kiállítás CD katalógusát.
– Részvételi díj hiánya automatikus kizáráshoz vezet.
– Díjak: 1 arany, 1 ezüst, 1 bronz  AAFRO érem,  3 AAFR kék szalag, és az F’10 fotóklub különdíja.

Benevezési díj a romániai résztvevők számára 30 lejjel, a külföldieknek pedig 10 euró. A díj elküldhető a CD-vel együtt, vagy kifizethető Pay-Pal rendszerben az [email protected] címen.

Képméret: a hosszabbik oldal min. 3000 pixel, jpg formátumban.

A pályaművek fileneve kódolt: 4 betű és 1–10-ig a sorszám, kötőjellel elválasztva, amely megegyezik a nevezési lapon levő sorszámmal: XZYQ-1…10. A szerző neve, valamint az alkotások címe a nevezési lapon jelenik meg. Egy CD-re több szerző munkáját is fel lehet tenni, külön mappákba rendezve.

Továvvi részletek és a nevezési lap  letölthető ITT vagy azwww.aafro.ro, www.mafosz.hu honlapról illetve igényelhető az [email protected] címről.

Beküldési határidő: 2016. november 30.

A zsűrizés december 13–23. között történik, a pályázókat pedig 2017. január 01-ig értesítik. A beküldött és elfogadott képekből a csíkszeredai Kossuth utcai Galériában (Kossuth Lajos utca 12, 1. emelet)  kiállítást szervezünk, díjátadással egybekötve , 2017. február 9-én.
Az alkotások beküldésével a szerzők hozzájárulnak ahhoz, hogy a fotókiállítás népszerűsítése érdekében szerzői jogdíj (felhasználási díj) fizetése nélkül, időbeli és térbeli korlátozás nélkül jelenjenek meg a digitalis és írott sajtóban, katalogusokban felvételeik, a szerzők nevének feltüntetésével.

További részletekért a [email protected] emailcímen és a 0745 315111 vagy 0747 032954 telefonszámon lehet érdeklődni.

Az alkotások beküldésével a szerzők hozzájárulnak ahhoz, hogy a fotókiállítás népszerűsítése érdekében szerzői jogdíj (felhasználási díj) fizetése nélkül, időbeli és térbeli korlátozás nélkül jelenjenek meg a digitalis és írott sajtóban, katalógusokban felvételeik, a szerzők nevének feltüntetésével.
A szerzői jogok megsértése esetén, minden felelősség a pályázóra hárul!
A beküldött és elfogadott képekből a csíkszeredai Kossuth utcai Galériában (Kossuth Lajos utca 12, 1. emelet)  kiállítást szervezünk, díjátadással egybekötve , 2017. február 9-én .
Részletek kérhetők: [email protected]
Tel. 0745 315111, Tel.  0747 032954

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy