„Biztonságos iskola hete”, a Hargita Megyei Rendőrfőkapitányság által szervezett tevékenység (május 14-17.)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság 2024. május 14-17. között „Biztonságos iskola hete” elnevezésű tevékenységet indít. A kezdeményezés célja, hogy felhívja az iskolások figyelmét arra, hogy pozitív magatartást kell tanúsítani az iskolai környezetben az erőszak megelőzése és az optimális oktatási légkör biztosítása érdekében.

A tevékenységeket elsősorban a Hargita Megyei Rendőr-főkapitányság Iskolabiztonsági Irodája, Bűnügyi Elemző és Megelőzési Osztálya szervezi és bonyolítja le naponta, a helyi közrendvédelmi rendőrök bevonásával. Ezeket az akciókat Hargita megye több oktatási intézményében fogják végrehajtani.

A rendőrök az iskolai biztonság szempontjából fontos témákat veszik célba, mint például az iskolai környezetben elkövetett erőszak megelőzése, a zaklatás és az internetes zaklatás, a számítógépes bűnözés, a diákok közötti kábítószer-fogyasztás és -kereskedelem, valamint a szexuális bűncselekmények és a magánélet megsértése.

információ és fotó: Hargita Megyei Rendőrfőkapitányság

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy