Borboly Csaba: „A 174A megyei úttal kapcsolatban igyekszünk minél hamarabb foglalkozni a dokumentációval”

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Július 26-án rendes ülést tartott Hargita Megye Tanácsa, a napirenden a költségvetés kiigazítása szerepelt, a célok között a 174A megyei út rehabilitációja is szerepelt, Bélbortól a DN 15-ös országúttal való kereszteződésig.

Ezzel kapcsolatban Borboly Csaba, Hargita Megye Tanácsának elnöke hangsúlyozta, hogy „igyekszünk a dokumentációval minél hamarabb foglalkozni.”

Teodor Dobrean megyei tanácsos a PNL nevében méltányolta a megyei tanács azon lépését, hogy a költségvetés-módosítási tervezetbe belefoglalták a DJ 174A megyei útra vonatkozó DALI kidolgozására vonatkozó kérést, hangsúlyozva a projekt befejezésének fontosságát, mivel az út előrehaladott leromlott állapotban van.

„A PNL Hargita megyei küldöttsége a bukaresti látogatásai során kapott néhány kötelezettségvállalást, és szeretnénk, ha ezek a kötelezettségvállalások érvénybe lépnének és valósággá válnának a bélbori helyi közösség számára. Úgy gondolom, hogy a Hargita Megye Tanácsa által nyújtott támogatással, a dokumentáció megvalósításával, jelentősen hozzájárulunk ehhez az ügyhöz, és remélem, hogy a megyei tanács és a műszaki osztály munkatársai nem bánják, ha az elkövetkező időszakban ragaszkodom hozzá, mert nagyon fontos, hogy ez rövid időn belül megtörténjen, hogy további dokumentációt tudjunk benyújtani az Országos Beruházási Társasághoz (CNI), a projekt megvalósítása érdekében” – tette hozzá Teodor Dobrean.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy