Halálos baleset Hargita megyében: Meghalt egy 36 éves motoros

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Péntek reggel Csíkkozmás közelében halálos közúti baleset történt, amelyben egy motorkerékpáros összeütközött egy személygépkocsival.  A motoros az ütközés következtében meghalt.

„Ma reggel 10:40 körül a 112-es segélyhívószámon keresztül értesítették a csíkszeredai rendőrség munkatársait egy Csíkkozmás külterületén történt közúti balesetről.

Az első vizsgálatok megállapították, hogy egy 36 éves Kovászna megyei férfi, miközben motorkerékpárral közlekedett a D.E.578-as úton, a vizsgálat után megállapítandó okokból és körülmények között összeütközött egy személygépkocsival, amelyet egy 22 éves tusnádfürdői férfi vezetett.

Az eset következtében a motoros sajnos életét vesztette” – tájékoztat a Hargita megyei rendőrség.

Az autó vezetőjét alkoholszondával tesztelték, és az eredmény nulla volt.

A rendőrség az ügyészség koordinálásával vizsgálja a baleset körülményeit.

A Hargita megyei sürgősségi esetek felügyelősége tájékoztatott, hogy a helyszínre a csíkszeredai tűzoltóság 4 csapatát küldték ki egy tűzoltóautóval, egy műszaki mentőautóval, egy komplex elsődleges beavatkozási járművel és egy SMURD mentőautóval. Ezzel egy időben a csíkkozmási önkéntes tűzoltókat is riasztották.

fotó: ISU Hargita

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy