Borszéken kezdődik a Fesztiválnyár

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Borszék Polgármesteri Hivatala idén is érdekes és változatos programokat készített. A cél felejthetetlen élményeket nyújtani mind Borszék lakóinak, mind a vendégeknek egyaránt.

„Az idei kínálat abból a szempontból különleges, hogy különböző stílusú és témájú rendezvényeket kínálunk, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő kikapcsolódási lehetőséget.”- olvasható a Borszéki Városháza közleményében.

A nyár nyitóeseménye a hétvégén sorra kerülő Random Fesztivál. A kétnapos rendezvény fő fellépője a Bagossy Brothers Company, de a programban helyet kapnak olyan népszerű előadók is, mint a Contrast Live Band, a Dinamic, a Dreamflow, a Friday Rehab és Dalma.

Két héttel később, július 19-21. között kerül sor a Borszéki Bogrács Fesztiválra. Ez a fesztivál nemcsak zenei programokkal, hanem gasztronómiai élményekkel is várja a látogatókat. A fellépők közt szerepel a híres Zdob și Zdub, a Parno Graszt, a Kale Lulugyi és a Cuibul.

Augusztus eleje a Borszéki Városnapoknak van fenntartva. Az augusztus 2-4 között zajló eseményen során színes programok és neves előadók gondoskodnak a szórakozásról. A fellépők között megtalálható a Cargo, Alina Eremia, a 3+2 Együttes, a Bekecs Néptáncegyüttes, a No Sugar és DJ Sasha Lopez.

A nyári fesztiválszezon zárásaként augusztus 16-18. között tartják a Borszék Feszt – Nosztalgia Fesztivált, amely a régi idők hangulatát idézi meg. Az eseményen fellép a Vintage Dolls, Mirabela Dauer, az Operettissimo, a Csíki Kamarazenekar, az Amigo Band és a LeV&End.

A borszéki rendezvények kiváló lehetőséget kínálnak a kikapcsolódásra és az élménygyűjtésre a zene, a kultúra és a gasztronómia sokszínűségével. Kezdődjék hát a Borszéki Fesztiválnyár!

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy