Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bundázik az RMDSZ Gyergyószentmiklóson?

Eredetileg az volt a terv, hogy az RMDSZ polgármesterjelöltje Bajkó László helyi tanácsos, az MPP pedig a jelenlegi alpolgármestert, Nagy Zoltánt indítja a helyhatósági választásokon.

Az MPP jól értesült forrásai szerint megegyezés született az MPP és az RMDSZ között, amely szerint az RMDSZ nem indít polgármester- jelöltet ezzel átengedve a várost az MPP-nek.

Hihetetlen, hogy a választópolgárok kicsúfolása ilyen méreteket öltsön és két nemzetiségi politikai formáció ily módon manipulálja éppen azokat a polgárokat, akiket képvisel. Merjük remélni, hogy mindez csak választások előtti pletyka és, hogy az RMDSZ komoly politikai szervezetként, nem árusítja ki magát és nem űz csúfot saját választói táborából.

I.R.
3 comentarii la “Bundázik az RMDSZ Gyergyószentmiklóson?

  1. Laszlo B

    Blatul in competitiile sportive este amendat de legislatie daca este dovedit. In politica de ce nu este la fel? UDMR a cedat si un loc de vicepresedinte in Consiliul Judetean pentru primarul corupt Mezei Janos. Vai de noi….

    Válasz
  2. judas

    Az”mpp jól értesült forrásai szerint,megegyezés született az mpp és rmdsz között”…Hogy lehet ekkora bunkóságot leìrni?Jó ,értem én hogy szekusok vagytok,de azért axjàtok meg a módját ,és ha kavarni akartok ,legalább csináljàtok profin.Ha én lennék a főnökötök ,ki lennétek rúgva rég,vagy csak ilyenekre fussa már?

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.