Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Büntetett előéletű férfit vettek őrizetbe

2016 március 26-án tizenkét óra ötvennyolc perckor a 112-es segélyhívó számon értesítették a székelyudvarhelyi rendőrséget, hogy a Bethlen Gábor utcában verekedés van.

Azonnal a helyszínre érkezett egy kommandós csapat, amely megállapította, hogy előző nézeteltérések miatt két 34 éves férfit tettlegesen bántalmazott a 47 éves P.B., majd távozott.

A rendőrök vizsgálatot tartottak az eset indítékaira és körülményeire illetve az elkövető bűncselekményeire vonatkozóan, ugyanis több ügyben bűnvádi eljárás van folyamatban személye ellen.

Az eset kivizsgálásának érdekében a megyei rendőr-főkapitányság létrehozott egy csoportot, amelyben az udvarhelyi rendőrség műveleti egységének tisztjei, illetve a különleges szolgálat kommandósai is helyet kaptak, hogy azonosítsák és elfogják P. B.-t, akit fenyegetés és bántalmazás mellett garázdasággal is gyanúsítanak. A férfit a rendőrség már jól ismeri, több más bűncselekményeknek is a gyanúsítottja.

P. B. tartózkodási helyét hétfőn állapították meg a rendőrök, akik bevitték a székelyudvarhelyi rendőrségre, 24 órára őrizetbe vették, majd később átszállították a megyei rendőr-főkapitányság csíkszeredai fogdájába. A rendőrség közleménye szerint a székelyudvarhelyi ügyészség kedden az előzetes letartóztatását fogja kezdeményezni.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.