A balesetek nincsenek tekintettel az ünnepekre

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Magyarországi 17 éves lány a sérültje egy Homoródalmás és Oklánd között történt közúti balesetnek.

2016 március 25-én két óra előtt 10 perccel a budapesti 20 éves F.E. Homoródalmás és Oklánd között az útviszonyoknak nem megfelelő sebességgel közlekedve egy bal kanyarban járművével átcsapódott az ellenkező sávra majd az út bal oldalán levő árokba zuhant.

A baleset következtében megsérült az ugyancsak budapesti 17 éves F.K., az autó utasa és 8.000 lej értékű anyagi kár keletkezett, az autóvezető nem volt ittas. Az ügyben gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indítanak eljárást.

*

Egy ittas 42 éves férfit gázoltak el a 132-es megyei úton, Lövéte községben

2016 március 25-én este hét óra 23 perckor a lövétei 42 éves M.D. a 132-es megyei úton közlekedett gyalogosan a községben, ittas állapotban, amikor egy ugyanabba az irányba szabályosan haladó, a homoródalmási 45 éves H.E. vezette személygépkocsi beleütközött.

A baleset nyomán a gyalogos súlyosan megsérült. A vezető nem volt ittas állapotban a baleset bekövetkeztekor, a nyomozás gondatlanságból elkövetett testi sértés vádjával folytatódik, az ügyet a székelyudvarhelyi táblabíróságnak adják át.

*

Csíkszentdomokoson a rendőrök egy jogosítvány nélkül közlekedő mopedest, Parajdon pedig forgalomba be nem írt motorbiciklivel, jogosítvány nélkül közlekedő tizenévest fedeztek fel.

2016 március 26-án háromnegyed tizenegykor a balánbányai rendőrség közúti osztályának munkatársai rajtakapták a 28 éves O.R.-t amint vezetői engedély nélkül Varr útján közlekedik.

Ugyanezen a napon két óra nyolc perckor egy székelyudvarhelyi közúti rendőrből és a parajdi rendőrőrs egyik tagjából alkotott integrált rendszerű járőrcsapat Parajdon rajtakapta a hodosi 17 éves S.C.- t amint forgalomba beíratlan motorbiciklijével, jogosítvány nélkül közlekedik.

A fent említett személyek nevére vizsgálati iratcsomót állítottak ki az elkövetett bűncselekmények miatt, ügyüket a csíkszeredai illetve a székelyudvarhelyi táblabíróságnak adják át.

*

Szentegyháza közelében bukaresti autóvezető fának ütközött járművével. Az ütközést sérülések nélkül megúszta, 1,23 mg/l légalkohol szintet mértek nála.

2016 március 26-án déli egy óra öt perckor a bukaresti 35 éves L.M.D. a 13A jelzésű úton közlekedett Székelyudvarhelyről Szentegyháza irányába amikor elvesztette uralmát az autó fölött és fának ütközött. Az ütközés nyomán a vezető enyhén megsérült és 5.000 lej anyagi kár keletkezett. A vezető alkoholtesztje 1,23 mg/l alkoholszintet mutatott.

Az ügyben folynak a vizsgálatok ittas vezetés és gondatlanságból elkövetett testi sértés szempontjából, jogi megoldásra az ügyet a székelyudvarhelyi táblabírósághoz továbbítják.

*

Máréfalva és Kápolnásfalu között az útviszonyoknak nem megfelelő sebességgel közlekedve enyhén sérült egy gépkocsivezető

2016 március 27-én kilenc óra negyven perckor az 51 éves M.S. szentegyházi lakos a 13A jelzésű úton közlekedett Máréfalváról Kápolnásfalu irányába. Egy kanyarban a nedves útburkolaton elvesztette uralmát a jármű fölött, lesodródott az útról és fának ütközött. A vezető enyhén megsérült, a baleset bekövetkeztekor nem volt ittas. Vizsgálat indul ellene gondatlanságból elkövetett testi sértés bűncselekménye miatt, az ügyet a székelyudvarhelyi táblabíróságnak adják át.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy