A Hargita megyei tűzoltók tevékenysége az utóbbi 72 órában

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Pénteken, szombaton és vasárnap a katonai tűzoltóság a lakosságtól beérkezett 24 kérés kezelésében vett részt, amelyek elsősegélynyújtási intézkedéseket és tűzoltást tartalmaztak.

A fenti időszakban a tűzoltók által végrehajtott bevetések legnagyobb részét az elsősegélynyújtási intézkedésekkel kapcsolatos esetek tették ki, amelynek eredményeként a SMURD legénysége 23 rászorulónak nyújtott egészségügyi segítséget.

Az elsősegélynyújtással egyidejűleg a műveleti személyzet beavatkozott egy Balánbánya városában lévő melléképületben (fészerben) keletkezett tűz felkutatására és felszámolására, amely valószínűleg a hamu és az el nem égett tűzifa éghető anyagok közelében történő tárolása miatt tört ki.

Ugyanakkor 10 RO-Alert figyelmeztetést küldtek medve jelenléte miatt Libán, Székelykeresztúr, Csíkszereda, Bélbor és Csekefalva lakóinak.

A fiipregatit.ro országos platform és a DSU alkalmazás a polgárok tájékoztatásának és a vészhelyzetekre való felkészítésének alapvető eszközei.

Keresse fel a www.fiipregatit.ro weboldalt, és/vagy töltse le az ingyenes DSU mobilalkalmazást az AppStore-ból vagy a Google Play-ről, hogy többet tudjon meg arról, mit kell tenni vészhelyzet előtt, alatt és után.

  • Információs és Közkapcsolati Osztály

    

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy