Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Jövőben kezdődik Csík térség legnagyobb beruházása: az Úz- völgyi út építése

Megújul a 123-as út az Úz- völgye mentén: ezzel a beruházással a Bákó felé vezető út 50 kilométerrel lesz rövidebb- jelentette be a Hargita Megyei Tanács elnöke, Borboly Csaba.

Megkezdődött a tervezés közbeszerzése az Úz-völgyi út második szakaszára, az egerszéki eltérőtől Bákó megye határáig. A tervezőcégek ajánlatait december 2-ig várják.

A Csíkszentmárton és Egerszék közötti útszakasz közbeszerzési eljárását visszavonták, mivel az egyik ajánlattevő vállalat fellebbezést nyújtott be. Jelenleg várják az Óvásokat Elbíráló Országos Tanács (CNSC) döntését.

Reméljük a téli időszak alatt lejár a procedúra és tavasszal aláírhatjuk a szerződést. Egy biztos, a munkálatokat jövőben el kell kezdenünk. Egyik szakaszon dolgozunk, míg a másikon megtervezzük a munkálatokat és előkészítjük a terepet. Ez Csík-térség legnagyobb beruházása lesz, amellyel újabb utat teszünk járhatóvá, ezúttal Bákó megye irányába, mondta Borboly Csaba.
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük