Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Gyanús csomag a székelyudvarhelyi vasútállomáson – a területet lezárták

 

Az ISU Hargita arról tájékoztat, hogy gyanús csomag  jelenlétét jelezték a székelyudvarhelyi vasútállomáson: a környék biztosítására a helyszínre ment a székelyudvarhelyi tűzoltóság két csapata, egy speciális tűzoltóautóval és egy SMURD mentővel. A helyi rendőrség egy csapata és a SRI is a helyszínen van.

Ugyanakkor az ISU Hargita a következőket is közölte: „2021 július 7-én, 10:09-kor arról értesítették a Hargita Megyei Rendőrfelügyelőséget a 112-es egységes segélyhívó számon keresztül, hogy a székelyudvarhelyi vasútállomás környékén egy gyanús csomag található. A közrendészetiek elkerítették a helyszínt. Értesítettük a román hírszerző szolgálatot a hatáskörükbe tartozó intézkedések megtétele érdekében”.

A táskát eltávolították az eredeti helyéről, elszállították és biztonságba helyezték a kivizsgáláshoz. Ahol a megtalálták, a táska közelében autók parkoltak. A táska üres volt.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.