Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A JANTA.RO konfigurátor könnyűfém keréktárcsákat kínál, a legfejlettebb öntési és kovácsolási technológiákkal

 

A JANTA.RO könnyűfém keréktárcsák széles választékát kínálja a teljesítmény és a prémium autók számára, amelyek a minőséget és a legmodernebb gyártási technológiákat kínálják. Ezeket a felniket az ALCAR csoport, Európa vezető felnigyártója tervezte az aftermarket szegmensben.

Az ALCAR csoport kínálatából a JANTA.RO portfóliójában megtalálhatók az AEZ, a DOTZ és a DEZENT könnyűfém keréktárcsák, az ALCAR márkájú acél- és hibrid, valamint a különleges DOTZ 4×4 terep felnik.

A JANTA.RO PIRELLI, MICHELIN, GOODYEAR, NOKIAN, BRIDGESTONE, DUNLOP, CONTINENTAL, FALKEN, WESTLAKE, TRIANGLE, GOODRIDE, SUMITOMO, SAILUN, ROADX, NEXEN, KUMHO, JINYU, GITI, GT Radial gumiabroncsokat kínál.

A JANTA.RO szolgáltatásokat úgy tervezték, hogy garantálják a hatékonyságot és a rugalmasságot azoknak az ügyfeleknek, akik termékeket rendelnek a virtuális konfigurátorból. Így a JANTA.RO ügyfelei választhatják a felnik, gumik vagy kerekek házhoz, vagy az általuk megadott címre való szállítását. Azt is kérhetik, hogy a felniket, gumiabroncsokat vagy komplett kerékkészleteket közvetlenül a JANTA.RO partnerszolgálatokhoz juttassák el. Ez egy több mint 100, speciális szolgáltatást nyújtó hálózat, amely Románia egész területére kiterjed. A JANTA.RO 3D konfigurátor menüjében az ügyfelek kiválaszthatják a kívánt szolgáltatást, és két lehetőséget jelölhetnek meg arra a dátumra és napra, amikor a program lehetővé teszi számukra a szervíznél esedékes látogatást.

Végül, de nem utolsó sorban az ügyfelek felhívhatják a JANTA.RO call center szolgáltatást is, amely a 031.425.14.12 számon érhető el, és lépésről lépésre nyújt információkat és útmutatást mind a termékek kiválasztásában, mind a szervízhez történő programálásban .

 
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.