Csíkszereda: Csütörtöktől lehet benyújtani az igénylést a Goga sétányon található kerékpártárolókra

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Csütörtökön 18:00 órától a csíkszeredai Octavian Goga sétány és a környező lakótömbök lakói pályázhatnak kerékpártároló helyekre. Az online jelentkezési lap 72 órán keresztül (vasárnap 18:00 óráig) lesz elérhető, és a 176 szabad helyet a regisztráció sorrendjében adják ki.

Az Octavian Goga sétányon 11 fedett és zárt tárolóhely áll rendelkezésre, amelyek egyenként 16 kerékpár tárolására alkalmasak. A városi tanács márciusban fogadta el a bérleti szabályzatot, az érdeklődőknek pedig egy hetük volt arra, hogy megismerkedjenek a Google felületével.

A legfontosabb információkat a lépcsőházak bejáratainál kifüggesztett plakátokon is elérhetővé tették a lakosok számára, többek között azt is közölték, hogy a feliratkozás április 18-án 18 órakor kezdődik.

Az említett időpontban a Google-űrlapra mutató link megjelenik a város honlapján (www.szereda.ro) a Fontos információk menüpontban. Az űrlapot az önkormányzat és a városháza Facebook-oldalán is közzéteszik. A jelentkezők április 21-én, vasárnap 18 óráig fejezhetik ki igényüket a kerékpár letétbe helyezésére 50 lejes éves bérleti díj ellenében.

A lakosokat arra kérik, hogy a személyi igazolványuk szerinti nevet és címet töltsék ki, hogy elkerüljék a formai hibákat, amelyek a kérelem elutasításához vezethetnek! Az ideiglenes lakhellyel (flotant) rendelkezők is jogosultak jelentkezni. A helyeket a lakcím szerint osztják ki, a sikeres pályázatok beérkezési sorrendjében. Minden pályázót e-mailben értesítenek az elbírálás eredményéről.

A pályázatok elbírálását követően öt nap áll rendelkezésre az esetleges fellebbezések benyújtására. Ezt követően a beérkezett pályázatok alapján betöltik a fennmaradó üres helyeket, megkötik a bérleti szerződéseket, és kiosztják a tárolók kulcsait.

  • Csíkszereda Városháza sajtóirodája által közölt információ

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy