Csíkszeredai Polgármesteri Hivatal: Új tornaterem épül

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

Csíkszereda Polgármesteri Hivatala aláírta a kivitelezési szerződést a Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermének építésére. A munkálatok 8,91 millió lejbe kerülnek.

A Petőfi Sándor Általános Iskola kétszintes tornaterme nemcsak a tervezőnek volt kihívás, hanem a kivitelezőnek is az lesz, ugyanakkor a város költségvetése szempontjából is kiemelkedő. A mostani sportpálya helyén ugyanis játszótér és iskolai zöldövezet lesz, mögötte – a Temesvári sugárút felőli oldalon – pedig kétszintes sportterem: a földbe építve fedett tornaterem lesz öltözőkkel, mosdókkal, zuhanyzókkal, raktárhelyiségekkel ellátva, annak tetején pedig 20×33 méteres, védőhálóval felszerelt sportpálya.

A szerződést ma, július 8-án írta alá a polgármesteri hivatal a bukaresti Niliten Construcţii Kft.-vel 8,91 millió lej értékben, 28 hónapos kivitelezési időtartammal. A Helyi Fejlesztések Országos Programja (PNDL) 3,69 millió lejjel támogatja a beruházást, a fennmaradó több mint 5 millió lejt a város a saját költségvetéséből fedezi.

 

 

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy