Drága szeszesitalokat lopott egy brassói személy csíkszeredai boltokból

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Illusztráció/https://www.ziaruldeiasi.ro

 

Tetten érte a rendőrség azt a 43 éves brassói férfit, aki több esetben drága szeszesitalokat lopott csíkszeredai boltokból.

2020 július 7-én, 9:55 körül a csíkszeredai rendőrséget arról értesítette egy bolti alkalmazott, hogy ismeretlen tettes egy üveg szeszesitalt lopott az üzletből, ahol ő alkalmazott.

A követező percekben közölték az elkövető személy illetve az általa használt személygépkocsi leírását a terepen tartózkodó járőrökkel és riasztották további rendőr csapatokat is.

10:15 körül két rendőrből és egy csendőrből álló járőrcsapat a Vörösmarty Mihály utcában azonosította és ellenőrzésre megállította a leírásnak megfelelő személygépkocsit, amelyben meg is találták az ellopott italt és még egy másik üveget is, amelyiket valószínűleg egy másik boltból lopott el az autó 43 éves brassói vezetője.

Mindkét üveg italt visszaszolgáltatták a megkárosított üzleteknek.

A nyomozás és kivizsgálás elmélyítését követően a rendőrségnek alapos gyanúja támadt, hogy a szóban forgó személy két másik hasonló tettet is elkövetett csíkszeredai üzletekben.

A nyomozást az érintett személy teljes bűncselekményének dokumentálása és az okozott kár teljes mértékű helyreállítása érdekében folytatják.

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy