Csíkszeredai Városháza: „Ebben az évben 240 millió lejes bevétellel számolhatunk”

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Csíkszereda 2021-es költségvetési tervezetét kifüggesztették a polgármesteri hivatal székhelyén, és az intézmény honlapján is megtekinthető.

Lehet, hogy egy kép erről: szöveg

„Ebben az évben 240 millió lejes bevételre számítunk, amelyből 101,3 millió lej (42%) a működési költségekre, illetve az árukra és szolgáltatásokra fordított kiadásokat jelenti, és 138,7 millió lejt (58%) különféle fejlesztési projektekre szánunk. A fejlesztésorientált költségvetés támogatja a kulturális intézményeket, a városi és a sporttevékenységeket, illetve új fejezetet nyit a részvételen alapuló költségvetés-tervezés és a megelőző orvosi szolgáltatások felé. Két központ helyett három idősek számára kialakított tevékenységi központot támogatunk, ezért a korábbiakhoz képest több forrást szánunk erre. A költségvetési tervezet ismerteti a tervezett beruházások listáját is”- közli Csíkszereda polgármesteri hivatala.

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy