Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primăria municipiului Miercurea Ciuc: „În acest an mizăm pe venituri de 240 de milioane de lei”

Proiectul de buget pentru anul 2021 al municipiului Miercurea Ciuc a fost afișat la sediul Primăriei, și poate fi consultat pe pagina de web a instituției: www.miercureaciuc.ro.
În acest an mizăm pe venituri de 240 de milioane de lei, din care 101,3 milioane de lei (42%) reprezintă cheltuieli de funcționare, respectiv cheltuieli pe bunuri și servicii, iar 138,7 milioane de lei (58%) sunt destinate diferitelor proiecte de dezvoltare. Bugetul orientat spre dezvoltare susține activitatea instituțiilor culturale, activitățile urbanistice și activitățile sportive, respectiv deschide un capitol nou spre bugetul participativ și servicii medicale preventive. În loc de două centre, sprijinim trei centre de activitate pentru vârstnici, prin urmare, alocând acestora o finanțare mai mare, decât până acum. Proiectul de buget include și lista de investiții preconizate.”, transmite Primăria municipiului Miercurea Ciuc.
Articolele de buget destinate dezbaterii publice pot fi consultate AICIFaci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *