Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Csíkszereda emblematikus épületének megvásárlója eredeti ötlettel állt elő

 

Csíkszereda emblematikus épületének új tulajdonosa van. Az ingatlant a város egyik fiatal vállalkozója vásárolta meg, aki eredeti ajánlattal állt elő.

A tulajdonos kívánsága, hogy az ingatlan kerüljön a közösség használatába! Mindazok, akik szeretnének, beléphetnek a https://petofi36.com/ro/acasa/ oldalra és leírhatják, milyen rendeltetést szeretnének az épületnek.

Azt szeretnénk, hogy ez az épület a helyi közösséget szolgálja. Olyan önfenntartó tevékenységekre várunk javaslatokat, amelyek pozitívan járulnak hozzá a helyi közösség életéhez.

Több, mint 600 négyzetméter használható felület áll rendelkezésünkre. Tekintettel az épület egyedi jellegzetességére, egyfajta „brainstorming”-ot, ötletrohamot szervezünk, hogy a városlakók mondják meg, mire van szükség a városban.

Fel vagyunk készülve rengeteg kitűnő ötletre. Nagyon fontos tudnunk a lakosság véleményét. Ez a weblap megszerkesztéséből is kitűnik. És ez csak, ami a felszínen van. A színfalak mögött nagy erőkkel dolgozunk, mondja Lázár Csaba.

Meg kell jegyeznünk, hogy egy ilyen nagylelkű ötlettel nem gyakran találkozhatunk, hogy ennyi pénzzel rendelkező ember a közösség javára is gondoljon.

Ne habozzanak, minden ötlet jól jön!

dolinex


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük