Dumitru Olariu maroshévízi polgármester célul tűzte ki, hogy találkozzon az egyes lakónegyedek polgáraival

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Dumitru Olariu mérnök, Maroshévíz polgármestere tervbe vett egy személyes találkozást a városlakókkal, hogy megvitassák a település korszerűsítését, karbantartását és problémáit. A megbeszéléseket lakónegyedenként tervezik és a közeljövőben jelentik be.

 

Kedves maroshévízi lakosok

A helység javára történő változás csak a polgármesteri hivatal és a polgárok közötti egészséges együttműködés alapján érhető el. Bármely projektről, amely Maroshévízen zajlik, úgy gondolom, hogy a polgárokat tudatni kell, és meg kell vitatni az állampolgárokkal.

Találkozók sorozatát szeretném kezdeményezni Önökkel, a város polgáraival, hogy nyugodtan megvitassuk az egyes lakónegyedek karbantartását, korszerűsítését és problémáit, a város fejlődését és korszerűsítését, a maroshévízi turizmus fejlesztését, egyéb konkrét megbeszélnivalókat. Úgy gondolom, hogy a legmegfelelőbb módszer a város minden területére elmenni és találkozni a polgárokkal.

Ehhez javaslok egy beszélgetéssorozatot, amelyet lakónegyedenként ütemeznek be, és amelyet a következő időszakban jelentek be.

Minden polgár jelenléte számít! Együtt tudjuk fejleszteni a várost!

Jó egészséget mindenkinek! Hamarosan találkozunk!

Dumitru Olariu mérnök,

Polgármester

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy