Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primarul municipiului Toplița, Dumitru Olariu, și-a propus să se întâlnească cu cetățenii din fiecare cartier

Primarul municipiului Toplița, ing. Dumitru Olariu, și-a propus să se întâlnească cu cetățenii pentru a discuta despre întreținerea, modernizarea și problemele orașului. 
Discuțiile vor fi programate pe cartiere și vor fi anunțate în perioada următoare.
Stimați locuitori ai municipiului Toplița
Schimbarea în bine a unei localități se poate realiza doar pe baza unei colaborări sănătoase între primărie și cetățeni. Orice proiect care se desfășoară pe raza municipiului Toplița consider că trebuie adus la cunoștință cetățenilor și trebuie discutat cu cetățenii.
Doresc să inițiez o serie de întâlniri cu dumneavoastră, cetățenii municipiului, la care să discutăm pe îndelete despre întreținerea, modernizarea și problemele fiecărui cartier, dezvoltarea și modernizarea orașului, dezvoltarea turismului în municipiul Toplița, alte discuții punctuale. Consider că cea mai potrivită metodă este deplasarea mea în fiecare zonă a orașului și întâlnirea cu cetățenii.
Pentru acesta vă propun o serie de discuții care vor fi programate pe cartiere și pe care le voi anunța în perioada următoare.
Prezența fiecărui cetățean contează! Împreună putem dezvolta orașul!
Multă sănătate tuturor! Să ne vedem cu bine!
Primar,
Ing. Dumitru OlariuFaci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *