Eredményesen tevékenykedtek a rendőrök júliusban

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

2017 júliusa széleskörű akciókkal telt a Hargita megyei rendőrök számára, különösen a gazdasági bűncselekmények és a közúti kihágások megelőzése terén.

A Gazdasági Bűnügyi szolgálat és a Bűnügyi Szolgálat rendőrei 15 ellenőrzés során megállapított szabálytalanságokért 75 lejt, illetve 453 lej értékű élelmiszerterméket koboztak el. Ugyanakkor az idevágó jogszabályok megszegése miatt 19 pénzbírságot róttak ki, összesen 96.000 lej értékben.

A közúti rendészet munkatársai egy jogosítvány nélküli vezetőt füleltek le, visszavontak két törzskönyvet, visszatartottak 14 vezetői jogosítványt, ebből hármat ittas vezetésért, kilencet gyorshajtásért, kettőt egyéb kihágásokért. Továbbá 93 pénzbírságot róttak ki, összesen 62.170 lej értékben.

A Hargita Megyei Rendőr-felügyelőség rendőrei továbbra is folytatják az illegális és törvénysértő tevékenységek megelőzését és leleplezését célzó akcióikat a megye területén, a törvényesség, a biztonság, rend és fegyelem biztosítása érdekében.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy