Rezultate înregistrate de poliţişti în cadrul unor acţiuni desfăşurate la sfârşitul lunii iulie, pe linie economică şi rutieră

0

Articol disponibil în: Magyar Română

control-politia-politistiamenzi-1Luna iulie a anului 2017 s-a încheiat pentru poliţiştii harghiteni cu desfăşurarea unor ample acţiuni, pe raza întregului judeţ, în special pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor economice şi a încălcării legislaţiei rutiere.

Din punct de vedere al actelor de comerţ, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, sprijiniţi de cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale, au efectuat 15 controale, în cadrul cărora, ca urmare a neregulilor constatate, au ridicat în vederea confiscării 75 de lei şi produse agroalimentare în valoare de 453 de lei.
Totodată, având în vedere încălcarea legislaţiei în domeniu, poliţiştii au aplicat 19 sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 96.000 de lei.

În ceea ce priveşte regimul circulaţiei pe drumurile publice, poliţiştii rutieri au constatat o infracţiune de conducere fără permis, au retras 2 certificate de înmatriculare şi au reţinut 14 permise de conducere, dintre care 3 pentru consum de băuturi alcoolice, 9 pentru viteză excesivă şi 2 pentru alte abateri.
De asemenea, au fost aplicate 93 de sancţiuni contravenţionale, cuantumul total al amenzilor fiind de 62.170 de lei.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita vor desfăşura şi în perioada următoare acţiuni specifice, în vederea prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite şi încălcării legislaţiei, în toate domeniile, pe raza întregului judeţ, în scopul asigurării unui climat optim de ordine, linişte, siguranţă şi legalitate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy