Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Felhívás egy olaszországi közlekedési balesetben elhunyt fiatal családját támogató humanitárius cselekedetre

Egy olaszországi autóbalesetben elhunyt fiatal családjának megsegítésére mozgósította magát a csíkszeredai közösség.Pénzgyűjtés folyik az Ungureanu család támogatására,akinek többezer eurós kölcsönt kellet felvennie a holttest hazaszállítására.Ciprian Ungureanu február 5-én vesztette életét Olaszországban, egy szörnyű közlekedési balesetben.

„Ne légy közömbös!A csíkszeredai közösség támogatását kérjük ebben a tragikus eseményben!Egy csíkszeredai fiatal életét vesztette egy súlyos közlekedési balesetben Olaszországban!Mint ismeretes ilyen esetekben a holttest hazaszállításának költségei óriásiak!Kérjük támogassa ezt a családot!Köszönjük!Nyugodjon békében!”ezzel az üzenettel bíztat összefogásra a közösségi hálón keresztül a csíkszeredai csoport.

Az ötlet az érintett család közeli barátjától származik,aki jól ismerte az elhunytat és akinek sikerült hatást gyakorolnia az online médián keresztül Csíkszereda közösségére.

„Figyelmetekbe ajánlom volt osztálytársam,barátom és névrokonom ügyét,aki életét vesztette abban a borzalmas balesetben Olaszországban.Pénteken érkezik az országba a holtteste,és ezen az úton szívből kérek mindenkit,hogy bármi keveset is tud adakozzon,ezzel segítve a családot(mint tudjuk a holttest hazaszállításának költségei magasak.)Itt a lehetőség a segítésre-szívtől szívhez.Tiszteletem és őszinte részvétem a gyászoló családnak!”-ezt az üzenetet függesztette a közösségi hálóra az elhunyt barátja.

Az adományokat a következő bankszámlákra lehet utalni:

BANCA TRANSILVANIA

RO78BTRLRONCRT0201776101-LEJ

Címzett:Andrei Ungureanu

RO28BTRLEUCRT0201776101-EURÓ

Címzett:Andrei Ungureanu

RO83BTRLGBPCRT0201776101-ANGOL FONT

Címzett:Andrei Ungureanu

SWIFT:BTRLRO22

A Cipri Ungureanu halálát okozó balest egy Trieszt felé vezető autópályán történt.Az olasz sajtó közleménye szerint a román sofőr elaludt a kormánynál és a leállósávon álló teherautónak ütközött.A vezető a helyszínen életét vesztette.Cipri Ungureanu csíkszeredai származású,több éve Olaszországban,Trento-ban élt.

Forrás:voceatransilvaniei.ro
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.