Figyelem! Hamis üzenetek az ANAF nevében

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Az ANAF nevében küldött hamis üzenetkampány jelenleg is zajlik. Az adófizetőktől, jogi személyektől „azon külső szervezetek listáját kérik, amelyeknek 10 000 eurónál nagyobb összegeket kell fizetniük a társaságnak”.

A hamisítók azt állítják, hogy „a kérés célja a nemzetközi pénzmozgások jobb kezelése és az esedékes összegek be nem hajtásával kapcsolatos esetleges kockázatok megelőzése”.

Az ANAF kijelenti, hogy nem kér ilyen információkat, és nem avatkozik be a jogi személyek közötti kereskedelmi kapcsolatokba. 

Az üzeneteket ezúttal a [email protected] e-mail címről küldik.

Az ANAF felhívja a figyelmet arra, hogy ez az e-mail cím NEM az ANAF-hoz tartozik, és nem szabad helyt adni a megkereséseknek!

Az adófizetők számára ingyenesen elérhető Virtuális Magánterület szolgáltatást éppen az intézménnyel való biztonságos kommunikációra hozták létre és fejlesztették ki. Az adófizetők az ANAF CALL CENTER 031.40.39.160-as telefonszámán is kaphatnak általános adózási információkat.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy