Gépkocsik ütköztek össze Csíkszereda Székelyudvarhely felőli kijáratánál

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2021 december 15-én, 15:10 körül egy 32 éves székelyudvarhelyi férfi miközben a 13/A jelzésű országúton vezette személygépkocsiját Szentegyháza irányából Csíkszereda irányába, összeütközött egy Maros megyei, 57 éves férfi által vezetett személygépkocsival.

„Az esemény következtében a Maros megyei sofőr megsérült, őt a csíkszeredai megyei sürgősségi kórházba szállították. A két személygépkocsi és egy jelzőtábla megrongálódott” közölte a Hargita megyei rendőrség.

A Hargita Megyei Katasztrófavédelmi Felügyelőség azt is közli, hogy a csíkszeredai katonai tűzoltóság legénysége a 13A jelzésű országúton, Csíkszereda Székelyudvarhely felőli kijáratánál keletkezett, két személygépkocsit érintő közúti balesethez szállt ki. A balesetnek két sérültje volt, őket elsősegélyben részesítették, utólag egy 57 éves személyt végtag horzsolásokkal a kórházba szállítottak.

A két sofőrt alkoholszondával tesztelték, de nem voltak alkohol befolyása alatt. Gondatlanságból okozott testi sértés miatt indul eljárás.

 

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy