Gyergyói Ifinapok, szeptember 8- 11

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Az Ifinapokat 2004-ben indította a szervező Ifi-Téka a kolozsvári diáknapok mintájára és azóta sem tudnak leállni a gyergyói fiatalok, a rendezvény folyton terebélyesedik, 2013- tól négy napon át tartanak az események.

Cél a gyergyói fiatalok szórakoztatása, akik évről évre 15-20 (ebből minimum 5 lány) fős csapatokban vesznek részt a különböző versenyeken: labdarúgás, baranta, főzés, paintball, karaoke, tánc, stb. Első három nap az események a város területén zajlanak, negyedik nap helyszínváltás történik: Gyergyóújfalu, Gyilkostó, 4-es kilométer.

A szervezők minden évben valami újat próbálnak hozni. Tavaly például tutajon harcoltak a fiúk, aki leesett a tutajról az volt a vesztes. A Művelődési Ház Stúdió terme évente a rémségek házává alakul, a résztvevők örömére.

A nem gyergyóiaknak, akik szeretnének részt venni az Ifinapokon a Batthyányi Kollégium biztosít szállást még nem tudni milyen árban, tavaly 5-8 lej közt volt egy éjszaka.

A résztvenni szándékozók jelentkezhetnek az alábbi telefonszámok valamelyikén: 0756- 838 860- Alin; 0740- 580 085- Keró; 0743- 044 567- Lilla

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy