Zilele Tineretului, 8-11 septembrie, Gheorgheni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Zilele Tineretului se organizează anul acesta pentru a 13-a oară, în perioada 8 -11 septembrie, în Gheorgheni. Evenimentul,  organizat de Ifi-Teka, a luat naștere în 2004 și de atunci tinerii din Gheorgheni nu se mai pot opri. Evenimentul a fost organizat după formatul Zilelor Studențești din Cluj-Napoca și crește de la an la an, motiv pentru care, dacă primele 9 ediții  țineau 3 zile, din 2013 evenimentul durează 4 zile.

Zilele Tineretului din Gheorgheni au ca scop distracția tineretului și descoperirea limitelor acestora. În fiecare an tinerii participă în echipe, fiecare echipă fiind alcătuită din minim 15 membri, maxim 20, cu minim 5 fete într-o echipă. În aceste 4 zile echipele vor participa la mai multe competiții: fotbal, baranta, concurs de gătit, paintball, airsfort, karaoke, dans etc. În primele 3 zile toate activitățile au loc în oraș, iar în ultima zi evenimentul se mută într-o altă locație. În ultimii ani s-a mutat la lacul din Suseni,  Lacul Roșu sau Kilometrul 4.

În fiecare an organizatorii încearcă să vină cu ceva nou. Anul trecut a avut loc pentru prima dată o competiție extrem de captivantă pe apă, unde băieții se luptau pe plute, iar cel care a de pe plută era declarat învins. De câțiva ani încoace, organizatorii transformă sala Studio, din Casa de Cultură, într-o casă a groazei, spre deliciul participanților.

Cei care doresc să participe, dar nu sunt din zonă, vor avea posibilitatea să se cazeze în internatul Colegiului Tehnic Batthyany. Încă nu se știe sigur cât va costa, dar în anii precedenți acesta costa între 5-8 lei/ noapte.

Cei care doresc să participe sau vor să afle mai multe informații sunt invitați să contacteze aceste numere de telefon: 0756838860-Alin; 0740580085-Keró; 0743044567-Lilla.

Ifinapok 2016 – JELENTKEZZ! from Ifitéka on Vimeo.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy